Returnare produs

Produsele cumpărate de pe site-ul articolor.ro se pot returna în ambalajul original, fără a fi folosite în termen de 14 zile de la primire.

 

Poți returna produsul după completarea formularului de retur.

Clientul are dreptul de a returna produsul fără penalități și fără invocarea unui motiv. Nu se acceptă pentru returnare, produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, zgărieturi, șocuri etc. Este foarte important ca produsul cumpărat de pe siteul nostru să fie în acceași stare în care a fost livrat.

Cheltuielile de returnare produs (costurile aferente serviciului de curierat) vor fi suportate de către client folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

În cazul în care vi s-a livrat alt produs decât cel comandat, vă rugam să ne contactați în cel mai scurt timp posibil, pentru ca produsul să fie returnat și înlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de catre Articolor.

Dacă aveți nelămuriri sau chiar nemulțumiri cu privire la un produs achiziționat de pe website-ul articolor, vă rugăm să ne contactați pe email info@articolor.ro sau la nr. de telefon 0733 983 491.

Formular retur produs

Câmpurile cu * sunt obligatorii.